STPB

STPB

Tuotemerkkien mukaan Mechanix Wear

Käsineitä joka lähtöön

Aktiivinen suodatus

 • Mechanix THE ORIGINAL®

  25,70 €

  Original®-taktinen käsine mullisti käsisuojateollisuuden monipuolisuudellaan ja anatomisella muotoilullaan. Kestävä 0,8 mm:n synteettinen nahka, jossa on kosketusnäyttötekniikkaa, luo täydellisen sekoituksen kätevyyttä ja kestävyyttä. Hengittävä TrekDry® mukautuu kätesi takaosaan ja auttaa pitämään sinut viileänä ja mukavana kentällä. Original tarjoaa vertaansa vailla olevan istuvuuden, tuntuman ja toimivuuden, joten voit keskittyä olennaiseen.

 • Mechanix M-PACT

  36,50 €

  M-Pact® kentälle. Uuden sukupolven taktiset M-Pact-käsineet suojaavat sotilaita ja lainvalvontaammattilaisia ​​EN 13594 -standardin mukaisella iskusuojalla. Ota hallintaasi 0,8 mm:n synteettisellä nahalla ja pidä yhteyttä kosketusnäyttötekniikalla kämmenelläsi. M-Pactissa on D3O®-kämmenpehmuste, joka pienentää voimakkaan iskunenergian ja vähentää käsien väsymistä.

 • Mechanix M-Pact 3

  48,95 €

  M-Pact® 3 suojaa sotilaita ja lainvalvontaammattilaisia ​​täydellisellä käsisuojauksella kentällä. Tiheä yksiosainen termoplastinen kumi rystysuojus on anatomisesti suunniteltu vaimentamaan voimakasta iskua käden selkään ja parantamaan yleistä liikkuvuutta kovan latauksen aikana. M-Pact 3 -taktisissa käsineissä on sisäinen sormenpäävahvistus äärimmäisen kulutuskestävyyden takaamiseksi ja kohokuvioitu kuviointi lisää pitoa siellä, missä sitä eniten tarvitset.